0

М одата със замерянето на звезди по време на концерти се разраства все повече, като рапарът Дрейк отнесъл пореден удар.

Певецът отново бил обстрелян, но този път с множество сутиени, гащи и дори голяма мъжка маратонка по време на концерта си в Детройт.

А след мъжката маратонка певецът е бил цапардосан и с телефон, което наистина ядосало изпълнителят и се скарал на феновете си да спрат да хвърлят предмети по него.

Това не е първото замеряне на канадския рапър с телефон, като само преди броени дни по време на концерта му в Чикаго фен на го замери с телефона си.

Почитателите на звездите тотално полудяха по наскоро появилата се тенденция да замерят знаменитостите с разни предмети по време на концерти. Като само преди по-малко от месец певицата Биби Рекса беше жестоко цапардосана с телефон по време на концерт, като това я принуди да прекрати шоуто. По-късно тя публикува селфи в Instagram, с което показа огромната синина на лявото ѝ око и три шева.

Хари Стайлс пък беше уцелен с бонбон в окото. Певицата Пинк също не я подмина, по време на концерт, беше замерена от нейна почитателка с прахта на майка си.

Всички тези инциденти провокираха Адел да прекъсне концерта си и да отправи заплаха към феновете си, провокирана от страха да не бъде замерена и тя с нещо.

Да не забравяме за случая с нашенския рапър Криско, който пръв беше замерен със сутиен по време на концерт от своя дива фенка. Така че хитмейкъра от Габрово се нарежда редом до световните звезди, обстреляни с разни предмети по време на изявите им.