0

Д рейк предложи услугите си на фенка по време на концерт.

Рапърът продължи традицията да дава подаръци на своите почитатели.

Изпълнителят спря свое изпълнение по време на концерт, защото намери фенка, която се нуждае от помощ да си плати бракоразводното дело.

ТЕЖКА ВЕЧЕР: Дрейк отсвири концерт заради парти с 50 Cent

„Ще ти намеря добър адвокат и тази вечер ще платим развода ти“, заяви Дрейк. 

 „Ще си необвързана и готова за забавление“, добави рапърът. Изпълнителят дори стигна до там, че каза, че фенката трябвало да намери някого, който да я изведе на среща, като дори предложи да плати за нея.

ШОК ЗА ФЕНОВЕТЕ: Дрейк хвърля микрофона, закъса със здравето

Това е само един от многото подаръци, които Дрейк раздаде на своите фенове по време на своето турне. През март той спря шоу в Канзас Сити, за да обещае да изплати ипотеката на покойната майка на фен.

По време на друг концерт в родния си град Торонто през октомври Дрейк подари кола Mercedes-Benz G-Class на нищо неподозиращ фен в Scotiabank Arena.

Дрейк не можел да говори за цици! (ВИДЕО)

На друго шоу през март в Сан Антонио, Тексас, Дрейк даде 25 000 долара на бременна фенка, за да може да отгледа детето си на спокойствие. 

НОВ ТРЕНД: И Дрейк го цапардосаха с телефон по време на концерт! (ВИДЕО)

Той също даде 50 000 долара на фен, преживял тежка раздяла, раздаде скъпа чанта Birkin и предложи да помогне на фен, който държеше табела, че е диагностицирана с множествена склероза.