0

С ветовната музикална сензация от Балканите Дуа Липа ще дойде на море у нас, научи „Телеграф“.

Английската суперзвезда с албански корени засне видеоклип в България преди 2 г., а догодина може да пее и на живо пред родните си фенове.

Хит

В София тя екранизира песента си Break my heart - видеото е заснето в киноцентъра „Бояна“, като в него участват и български актьори. Парчето бързо се превърна в хит и покори всички музикални класации по света, а вероятно ще бъде включено и в предстоящия й концерт у нас. Той ще се състои в Бургас през август 2023 г. като част от четвъртото издание на най-успешния младежки фестивал. Организаторите на Teen Boom Fest потвърдиха пред „Телеграф“, че преговарят за участието на Дуа Липа на нашето море.

Турне

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, певци, актьори, спортисти и влогъри. Те излизат да се срещнат очи в очи с последователите и феновете си. Фестивалът е насочен към подрастващото поколение. На въпроса на „Телеграф“ дали ще има други световни звезди, организаторите отговориха така: „Ще има, но когато излезе официално, тогава ще може да говорим“. Фестивалът вече има окончателни дати, споделиха пред нас. „Датите са готови, това са 18,19 и 20 август“, и добавиха: „Имаме турне най-малко в пет града в цялата страна, като в Бургас ще е най-грандиозно, защото там обмисляме да бъде световноизвестния изпълнител в един от дните“. В момента екипът на тийнфеста обсъжда провеждането му и в останалите градове: „В момента преговаряме с Пловдив, София, Благоевград, Севлиево, Русе и Видин“.