0

Е мили Ратайковск си призна ,че има нещо в глава си. По думите й, тя е в постоянна битка с „гласа“ вътре в нея.

Според нея това било гласът вътрешния й критик.

32-годишният модел, актриса и автор – която беше обвинена, че проповядва феминизъм и демонстриране на власт, докато парадира с тялото си във фотосесии за моделиране и публикации в социалните медии.

Докато се демонстрира форма, тя твърди ,че се била борела с критиките на суровия глас на "нещото" в нея.

Тези разкрития за шизофренното си поведение звездата направи пред  Glamour във видео сесия. Тя отговори на поредица въпроси, свързани с темата „любовта към себе си“.

„Моята връзка със себелюбието е сложна. Мисля, че това е пътуване и мисля, че има вътрешен глас, който трябва постоянно да насърчаваш по начин, който е свързан с много работа и не винаги се получава.

„Мисля, че успях да се разбирам по-добре, откакто имам този противоположен глас… и да осъзнавам, че говоря само на себе си”, опитва се да обясни сложните си диалози красавицата.

„Мисля, че е нещо като философия. Трябва да имате по-широка макрофилософия около намирането на радост в живота си и осъзнаването, че вие ​​сте вие ​​и това е единственият живот, който имате. Така че да осъзнаеш този вид наслаждаване на този живот, който ти е даден, означава, че трябва да се харесваш и да бъдеш мил със себе си”, продължава да философства топмоделът.

В отделен чат за изданието на списание Glamour Емили разказа как е променила мнението си относно формата на феминизъм, използвана за оправдаване на жените, които парадират с телата си: „Аз (сега) не съм съгласна с изборния феминизъм. Когато бях в началото на 20-те си години, това е нещо, за което говорих тогава“.

„Боже, казвах го, защото исках да се защитя и да повярвам в нещо, защото алтернативата беше твърде ужасяваща и твърде депресираща”, завършва Емили Ратайковски обясненията си за сложните си отношения със света.