0

А ко все още се съмнявате дали съществува разбирателство между две сестри, най-новият епизод на The Voice Cast с Йоанна и Елеонор е точно за вас. Две сестри, родом от Варна които въпреки голямата разликата в годините им и различията между тях, са толкова сплотени и подкрепящи се. Те споделят общо жилище, интереси, професии, дори компании. Благодарение на годините, които прекарват разделени, разбират, че тяхната сила всъщност е да работят в тандем.

По темата Йоанна споделя: „Заминавайки за София покрай всички емоции, които ми се стовариха... сама, в нов град, с всички неща, които трябваше да се справя, ново място за учене, нова работа и т.н. В началото ме беше завъртял този живот и в един момент всъщност аз не знаех, че тя преживява толкова тежко нашата раздяла, дори си мислих, че се раздва, че стаята вече е само за нея.“. И добавя още: „Тя си знае, че винаги само да ми звънне или да ми пише, че има някакъв проблем хващам влака и отивам веднага при нея. Така си отчитах доста неща след това като моя вина, които й са се случвали на нея, включително и пушенето. Обвинявах се за всичко, защото просто знаех, че това е повлияно от емоционалното състояние, което съм й причинила покрай моето заминаване, но пък си казах, че оттам нататък ще й сбъдвам всички мечти и всичко, което иска ще й помагам да го постигаме заедно“.

The Voice Cast

Към днешна дата момичетата сбъдват заедно, всяка от мечтите на другата и това им помага да вървят напред рамо до рамо. Имат обща школа за танци, развивт заедно успешен канал в YouTube  и са едни от налагащите се инфлуенсърки. Наскоро по-малката – Елеонор, пое за пореден път по стъпките на сестра си с участието си в „Къщата на инфлуенсърите“ 2, където преди една година до финала стигна Йоанна. Какви съвети е получила Елеонор, докъде е стигнала тя и какви любовни трепети е преживяла в предаването ще разберете ако изгледате докрай епизода.

С момичетата  коментирахме  и още актуални теми свързани с любов, приятелства, предателства, социални мрежи и други.