0

Д ве от прословутите тризначки – Вяра и Надежда, подвизаващи се в Лондон, здраво нахейтиха българския народ и предизвикаха гнева и подигравките заради безобразния си английски и опитите да говоря и руски език.

„Добрый вечер! Драмата приключи.“, казват в един глас двете, без да е ясно какво точно имат предвид. Но следващата лавина от изречения звучи достатъчно ясно, за да се вбеси мрежата: „ Българският народ е изпростял, изциганял, потурчен, много агресивен, много злобен, ужасни сте!“

„Вие в качеството на какъв вид специалисти казвате това?В каква област сте силно развити и доказа ли се!?Като ви гледам изцепките,мога да ви препоръчам сериозно да се лекувате! “, реагира един, а друг се ядосва: „Вие ли сте лицето на България в Англия? УжасТ!“.

ПАДЕНИЕ БЕЗ КРАЙ: Надежда от Тризначките - проститутка и наркоманка в Лондон! (СНИМКА)

Двете явно имат голямо самочувствие на полиглоти, след като в друг пост са категорични, че по-добре говорели английски: „ Здравейте, можем да говорим и на български, обаче на английски май по-добре ни се получава! Разберете го и престанете да хейтите! Защото ние не сме в българска държава! Намерете си работа, не се занимавайте с нас!“

Не закъсняват коментарите и при този пост, като реакциите на хората са разнопосочни – от „То и на български не ви се получава“, през „Вие си намерете работа и спрете да ПРОСИТЕ и да се излагате. И нито на Български можете да говорите нито на Английски. Идвате ми туу мъч с простотията си“, до „Много сте готини. Липсвате на българския шоубизнес, момичета!“.

ПАДЕНИЕ БЕЗ КРАЙ: Изгониха майката на тризначките!