0

С тела и Илиян са от най-ярките БГ звезди в Тик-Ток, сега очакват дете и разказаха пред „Телеграф“, че бебчето им се получило още от първия път.

„Бях толкова радостна, но и в същото време шокирана, че се получи толкова лесно“, сподели бъдещата майка.

Обувки

„Бебето беше много искано. Когато обсъдихме въпроса дали сме готови да бъдем родители, решихме, че това е моментът. Пробвахме веднага. Нямах търпение да минат тези 20 дни, след които трябваше да съм сигурна. Оказа се, че ни се е получило от първия опит. Бях много радостна, но също така и леко шокирана, че стана толкова бързо и лесно. Явно и двамата сме много плодовити“, разказа Стела.

Когато тя разбира за радостната новина, едва се стърпява да не съобщи на любимия си. „Първият човек, на когото казах, беше моята братовчедка Ради. Исках да съобщя на Илиян по специален начин и тя ми даде идея как да се случи това. Около 2 седмици криех от него. Беше много трудно да се стърпя. Всъщност трябваше да изчакам още два дни, но вече не издържах - обясни Тик-Ток звездата. И добави: - Везех една кутия от мъжки обувки, а вътре в нея сложих бебешки пантофки, теста за бременност и един биберон. По принцип трябваше да отидем на вечеря и тогава да му дам кутията с претекста, че съм му купила обувки. Ами да, но не стана така. Моментът, в който приготвих всичко, вече исках да му кажа, без да чакам повече“.

Когато Илиян разбира, е истински изненадан. „И аз изпитах шок. Не очаквах да е точно това. Въпреки че, докато ми подаваше кутията, Стела държеше телефона си и ме снимаше. И вътрешно усещах, че нещо ще се случи. Разбира се, шокът беше свързан и с много радост. Толкова много искахме това да се случи и ето на“, разкри той.

Бъдещата майка разказа и как протича бременността й: „За щастие карам много лека бременност и сега си представям, че така мога да износя и 10 деца, въпреки че звучи нереално. Но в крайна сметка, колкото ни е писано – толкова. И двамата сме толкова спокойни. Когато ходя на преглед, синът ни винаги спи, дано и когато се роди, да е така. Но като цяло досега не съм имала никакви проблеми. Разбира се, хормоните ми бушуват, но мисля, че това е нормално“.

Буквата М

Семейството вече е готово и с избора на име за бъдещия син, който трябва да се роди през лятото. Още преди да разберат пола, двамата си давали предложения за различни имена, но смятат точното название да пазят в тайна до раждането. „Ще издам първата буква на избора ни – М. Изброихме толкова много имена, но нито едно не ни впечатли. Изведнъж Илиян каза въпросното име и решихме, че точно то ще бъде. След това прочетохме за значението му, което е много хубаво, а и е и име на светец“, издаде щастливата влогърка. Стела добавя: „Интересна случайност е, че преди да забременея, и двамата харесвахме едно друго име. Впоследствие, когато избрахме новото с буквата М, споделихме на наша приятелка и тя ни разказа, че старото име и новото име са едно и също, просто новият вариант е по-модерен. В този момент много се зарадвахме, защото според мен няма случайни неща“.

„Все още не сме пазарували нищо, аз съм в 5-ия месец и мисля, че има време. В момента искаме да сменим жилището с по-голямо, да се настаним в него и чак тогава да се захванем с покупките за момченцето ни“, казаха те.

Двойката все още не мисли за сватба, но признава, че им се иска някой ден това да се случи: „Сега фокусът ни е бебето“.

Свободното си време двамата предпочитат да прекарват вкъщи пред екрана. „Обичаме да гледаме клипчета на ромски сватби и кръщенета, забавляваме се много с тази емоция и автентичност. Гледаме филми, сега започнахме да гледаме сериала Wednesday за семейство Адамс. Като цяло не сме от двойките, които обичат да пътуват през почивните дни, защото работата ни е свързана с пътуване. Ние сме аниматори и пътуваме из цяла България и в почивните дни искаме да сме си вкъщи на спокойствие. В момента заради бременността избягваме дългите пътувания и може би след бебчето нещата ще се обърнат“, разказват инфлуенсърите.

Награда

Стела и Сандев спечелиха „Тик-Ток двойка на годината“ на първите български награди за Тик-Ток. Те разкриха: „Любовта на феновете завоювахме с нашата искреност, с позитивната енергия, която предаваме на хората, със забавни видеа, скечове, пародии и щурите ни образи в тях“. Колкото и трудно да бъде за някои влогъри, при тях двамата всичко се получава по много естествен начин. „Идеите ни ги дава Бог. Много пъти, докато шофирам, чистя вкъщи или съм в банята, и ми идват някакви идеи. Дори си записвам на бележка, за да не ги забравя. Много пъти, докато пътуваме с Илиян, изведнъж той спира музиката и започва да блика с идеи и предложения“, разкрива брюнетката. А нейната половинка добавя: „Не взаимстваме от никой друг, нито крадем идеи. Съвсем искрено ни се получава всичко. Ние сме уникални сами по себе си. Особено с пародиите, образите са ни много шантави и различни“.

Играят и във филм

Освен в Тик-Ток звездната двойка ще може да видим и във филма „Чалга“ през март.

„От малка съм мечтала да бъда актриса, учила съм актьорско майсторство, все още не съм го завършила. Та моя близка приятелка ми разказа как съвсем случайно са я поканили да участва във филма „Чалга“ на Мариан Вълев като режисьор. Тогава аз й споменах, че ако трябва и някоя двойка, ще се радвам да предложи нас. След един месец получих обаждане с предложение за малка роля за нас двамата. Ролята ни е за няколко секунди, но цялото преживяване, да се запознаем с екипа и всички актьори беше уникално. Нашата роля е да играем себе си“, сподели Стела.