0

„Телеграф“ хвана звездните двойки от последния сезон на риалити формата „Един за друг“ Галена и Петър, Гери и Светльо, които се наредиха на дългата опашка пред НДК да гледат фокуси в магическо шоу.

Световноизвестните илюзионисти Дарси Оук, Джеймс Мор, Енцо Уейн, Луис де Матос и Ю Хо-Джин от C'est la magie имаха общо осем представления в София и всичките пъти залата нямаше едно свободно място.

Безалкохолно

Гери и Светльо бяха заедно с дъщеря им и сина им, които също бяха много развълнувани за предстоящите магии. Двойките не бяха на едни и същи места, но влязоха заедно в Двореца на културата и се спряха на станциите с безалкохолни, за да си вземат по нещо, а след това се разделиха в различни посоки, за да открият местата си в залата. Голяма част от хората ги разпознаваха от любовното предаване и ги гледаха вторачено или им се усмихваха.

Фокуси

„По време на антракта, шоуто за нас продължи. Сега поне една седмица вкъщи ще се правя фокуси, ясно е“, издаде грижовната майка Гери и засне клип на малчуганите, които се търкалят по земята. Тя допълни, че шоуто е уникално и си заслужава, както за малки, така и за големи.