0

Л юбимците на родната публика Даниел Пеев - Дънди, Бойко Кръстанов и Явор Бахаров, които препълниха всички зали с постановката „Отчаяни съпрузи“, са готови с нов спектакъл, в който отново тримата ще разсмиват от сцената. И ако досега залагаха на френски хумор, сега минават на английски.

История

Постановката носи името „Джийвс и Устър в Пределно неясно“ по Ш.Г. Удхаус. Продуцент на тримата талантливи любимци отново е Захари Бахаров. Все още не е ясна датата на премиерата, но актьорите вече пуснаха рекламен афиш в профилите си в социалните мрежи. Екип на „Телеграф“ се свърза с Даниел Пеев - Дънди, които разкри, че няма търпение за премиерата, тъй като изключително много му пасва самата пиеса. „Много ми харесва новият спектакъл. Много фин хумор ще видят зрителите и деликатно поднесени истини (смее се). Аз и Явор играем икономи. Не искам да издавам повече засега, само ще кажа, че сменяме с него и няколко роли“, казва Дънди.

Успех

Режисьор е Валентин Ганев, а Пеев не крие, че му имат изключителен респект и не смята да са неподготвени на репетиции. „Той е един от големите театрали. С респект се отнасяме към него и работата му“, казва още Дънди. Новата постановка е логично продължение, след като тримата актьори обиколиха цяла България по няколко пъти с „Отчаяни съпрузи“, където разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Всеки път билетите се разпродават буквално за часове, като препълниха и зала 1 на НДК.