0

В типично младежкия си и неподражаем стил първородната дъщеря на Чарли Чаплин – Джералдин, се появи с очилата на Енгри бърдс в парка „Заимов“.

Актрисата посади дръвче заедно с шефа на „София Филм фест“ Стефан Китанов и актьора Валери Йорданов, а „Телеграф“ успя да я улови, докато копае с лопата в ръка.

С Китанов садят дръвче.

 С Китанов садят дръвче.
Александър Петров

Аксесоар

Джералдин Чаплин пристигна в парка, подкрепена с патерица, но носеща на лицето своята топла усмивка и, разбира се – слънчевите очила. Моделът на Енгри бърдс в зелено е сред любимите й, като през годините актрисата се е появявала с него отново, но в други цветове. Такива очила с намръщени вежди например внучката на Нобеловия лауреат Юджийн О'Нийл носи на ревю на „Шанел“ преди 8 години. Заедно с Чаплин дръвче в парка посади и колегата й от Народния театър Валери Йорданов, а след това се снимаха заедно за спомен.

Инициатива

Джералдин Чаплин е поредната звезда, която се включи в инициативата за засаждане на „Гората на София Филм Фест“ в партньорство със Столична община. Първите четири дървета от тази гора засадиха в градина "Кристал" носителят на "Оскар" и „Златна палма“ от фестивала в Кан Фолкер Шльондорф, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, режисьорът Радослав Спасов, носител на тазгодишната награда на София и директорът на „София Филм Фест“ Стефан Китанов.