0

12-годишната дъщеря на Влади Ампов – Никол, също има място на сцената на големия концерт на звездния си татко на 30 септември на Национален стадион „Васил Левски“. Малката хубавица ще се изяви като част от RiO Kids.

Изненади

Организаторът на концерта „Монте Мюзик“ повдигна завесата, като показа в социалните си мрежи няколко секунди 3D симулация на сцената и мултимедията. Вече са ясни голяма част от специалните гости – Мария Илиева, Михаела Филева, Тино, Веско Ешкенази, Мистерията на българските гласове. От видео в Инстаграм стана ясно, че на 30 септември талантът и изкуството имат своя специален празник. На впечатляващата сцена на терена на Националния ни стадион ще излезе виртуозният 16-годишен пианист Ивайло Василев, дете на фондация „Димитър Бербатов“.

Артикули

С видео в социалните мрежи Графа представи и мърча за концерта си, като най-голямо впечатление направиха чорапите с псевдонима на певеца в горния край. Самият той също си призна, че това е любимият му артикул. За феновете му на стадиона в продажба ще бъдат пуснати още диск и плоча на албума „Вековна гора“, тениски с визията от обложката или само с надпис

Графа и чанта. Самите артикули вече са пуснати в продажба онлайн, а на самия ден ще могат да бъдат закупени и на стадион „Васил Левски“.