0

Д жак Грийлиш май си вкара автогол. Звездата на Ман Сити ще плати скъпо за запоя, който стартира след спечелването на Шампионската лига и все още не намира под "упойка". Този път той бе хванат в крачка в Ибиса, където бе заснет на гали краката на брюнетка, която е неотлъчно до него.

Медиите на Острова разкриха, че това е стюардеса от "Бритиш еъруейз". Знае се, че тя се казва Доли. Естествено, пада си по лукса и не крие, че е сбъднала мечтата си да пътува до шикозни дестинации с работата, на която е наета от близо година. 

Доли има и сериозна армия от последователи в социалните мрежи - 5 000 души само в Инстаграм. Тя обаче бе принудена да заключи акаунтите си, след като стана ясно, че е била хваната в крачка с Джак.

Грийлиш има сериозна приятелка - Ребека. С нея са заедно от 16 годишни. В момента тя е на почивка отделно от него в Италия. Тази забежка идва скоро след друга. Медиите на Острова твърдяха, че Джак и изневерява с телевизионна водеща. 

Приятелите му твърдят, че Джак често си правел чисто мъжки ваканции и Ребека нямала нищо против. Този път обаче той мина всякакви граници. "Разбере те го. Цял живот се бори за това, което постигна", коментираха аверите му.