0

П опфолк певицата Джена отпразнува 39-ия си рожден ден в компанията на семейството си и най- близките си приятели. Противно на очакванията събитието премина без песни и без колежки. 

Балони  

Джена събра приятелите си на розово парти в столичен ресторант. За първи път от години вместо край морския бряг певицата събра гостите си в София. Изпълнителката духна свещичките на  дизайнерска торта. „Пожелах си на първо място здраве за мен, за семейството ми. Много вдъхновение за нови песни, разбира се“, каза пред екип на „Телеграф“ певицата. Партито беше решено в розово. Изпълнителката и половинката й бяха спазили дрескода, като Джена беше облечена в бледорозова рокля, украсена с ресни от мъниста, а половинката й с риза в същия цвят. Декорацията в ресторанта също беше в темата на тържеството - розово. 

Пожелания  

Първи за празника я поздравил съпругът й Наско. „Изненада ме с много романтични жестове и подаръци“, сподели още Джена, но не пожела да разкрие какво точно й е подарил за празника мъжът й. Цял ден имала възможност да си почива и да отговаря на хилядите пожелания в социалните мрежи и на телефона й. „Благодаря на всички за отделеното време и прекрасните пожелания. Това беше един вълшебен ден!“, написа тя на почитателите си в мрежата.