0

"Бях напълно вкочанена!", сподели 52-годишната Дженифър Лопес. Певицата даде интервю за бюлетина си "On the JLo", където разказа за паник атаките, които е получавала и, които буквално са я парализирали, за изтощението и затова колко много й е помогнал сънят да преодолее страховете си.

В края на 20-те си години Джей Ло преживяла толкова силно физическо изтощение, че спяла само по 3 часа в денонощие.

"По цял ден бях на снимачната площадка, цяла нощ бях в студиото, а през уикендите правех срещи и снимах видеоклипове. Мислех, че съм непобедима. Докато един ден не седнах и цялата работа и стресът, който тя носеше със себе си, в съчетание с липсата на достатъчно сън, просто ми се стовариха."

Актрисата от "Hustlers" сподели и какво й се е случило, така че да усети, че буквално не може да се движи.

"Бях напълно вкочанена! Зрението ми се замъгли и не можех да виждам ясно!", казва тя. Множеството физически симптоми започнали да увеличават страха й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Сега знам, че това беше класическа паник атака, предизвикана от изтощение, но по онова време дори не бях чувала този термин."

Изпълнителката на "On the Floor" сподели, че дори се е усъмнила в здравия си разум.

"Охранителят на снимачната площадка дойде, взе ме и ме закара на лекар. Докато стигна дотам, поне можех да говоря отново, а бях толкова ужасена, че мислех, че си губя ума. Попитах лекаря дали не полудявам. Той каза: "Не, не сте луда. Имате нужда от сън, спете по 7-9 часа на нощ, не пийте кофеин и се уверете, че тренирате, ако ще вършите и занапред толкова много работа".

Певицата разказва, че преживяното е променило най-вече приоритетите й. След като специалист й разяснил какво всъщност се случва с нея и тялото й, тя започнала да поставя на първо място здравето си, писа People.