1

Д женифър Лопес си навлече гнева на феновете, след като с действията си има шанс да навреди сериозно на своя любим съпруг Бен Афлек.

Изпълнителката пусна на пазара алкохолната си марка Delola.

Актрисата и певица обяви своята напитка, вдъхновена от италианското крайбрежие, в сряда, но новината беше посрещната с остра реакция от феновете, които отбелязаха, че самата Джей Ло не пие.

„Работя нон-стоп от десетилетия и все повече и повече осъзнавам колко е важно да се наслаждавам на живота“, каза певицата на във видео в Instagram.

„Просто исках да създам нещо по-добро – нещо с по-добър вкус, по-добри съставки, нещо, което бих искала да пия с моите приятели и семейство, и това е Delola.“

Това нейно послания обаче не бе посрещнато с овации.

Само минути след като Лопес сподели клипа със своите 240 милиона последователи, разочаровани фенове се втурнаха към коментарите, за да критикуват решението на изпълнителката.

Много от тях се питат защо пуска марка за алкохол при положение, че тя самата не пие и се е изказвала много остро срещу алкохола. 

Някои стигат по-далеч, като изтъкват, че го прави само за пари. 

Това нейно начинание е на фона на сериозните проблеми в миналото, които нейния съпруг Бен Афлерк е имал с чашката.

Актьорът не веднъж е бил принуден да се отбива в изтрезвителното след бурен запой.

Иначе Лопес разкри, че по този проект се работи от две години, добавяйки, че Лола е неин дългогодишен псевдоним, който показва нейната „по-игрива, безгрижна страна“, според прессъобщение, пише Page Six.

Лопес основава марката с ветерани от индустрията за напитки Кен Остин и Джена Фагнан и нейния мениджър Бени Медина.