0

В ъпреки че не спечели награда, Брадли Купър имаше златна вечер след наградите на Златните глобуси.

Актьорът си спретна уютна вечеря с майка си - Глория Кампано и супермоделката Джиджи Хадид, за която се говори, че му е гадже.

НАЙ-ПОСЛЕ ПРЕЖИВЯ ЛЕО: Хванаха Джиджи Хадид с топ холивудски актьор

Облечен в същия смокинг на Louis Vuitton, който носеше на церемонията по награждаването, Брадли беше забелязан да пристига в ресторант Giorgio Baldi в Лос Анджелис малко след края на шоуто. Той и Джиджи бяха видени да си тръгват отделно след вечерята, а Глория скочи в колата на сина си.

Вечерята идва три месеца след като за първи път тръгнаха слухове за любовен романс между двамата.

На 5 октомври супермоделът и актьорът се насладиха на вечеря с приятели в Ню Йорк, преди двамата да бъдат видени да излизат на разходка по-късно същата седмица.

Оттогава двойката продължава да прекарва времето си заедно, като Брадли се появи на момичешката вечер на Джиджи с приятелките ѝ Тейлър Суифт, Селена Гомез, Софи Търнър, Кара Делевин и Британи Махоумс през ноември. 

ВЗЕ ХЛЯБА НА КУПИДОН: Тейлър Суифт помага на Джиджи Хадид и Брадли Купър да се срещат

Миналия месец Джиджи, която е майка на 3-годишната дъщеря Кай от бившия ѝ Зейн Малик, изрази подкрепата си за Брадли, когато се появи, за да вземе храна от новия му камион за храна Cheesesteak на Danny & Coop.

Бившата на Брадли Ирина Шейк, от която той има 6-годишната си дъщеря Леа, също беше на дебюта на камиона за храна, въпреки че тя и Джиджи не се засякоха.