0

П опфолк певицата Джорджия ще изненада една бъдеща абитуриентка с тунинг за бала. Пред “Телеграф” изпълнителката на “Истини”, “Чукай, чукай” и “Вълк единак” разкри, че в пакета подобрения се нареждат филъри, ботокс и още.

Избор

“Решила съм да зарадвам майка и нейната дъщеря, като им подаря процедури съвместно с нова и с последен клас апаратура клиника. Екип от професионалисти ще преценят какво е най-удачно за младото момиче съобразно факта, че избраницата може и да няма навършени осемнадесет години. За придружаващата я майка има богат избор от интервенции. На случаен принцип ще бъде изтеглена победителката в социалните ни мрежи”, коментира певицата.

Помощ

Джорджия има план, чрез който да допринесе за инициативата. “Ще разкрия съществената изненада. Все пак си абитуриент веднъж в живота си и искам момиче в неравностойно положение да посрещне този ден като истинска принцеса. Младите хора трябва да вярват в себе си и възможностите, защото тепърва всичко хубаво им предстои и единствено от тях зависи как ще изиграят картите на живота си”, допълва тя. Името на победителката ще бъде публикувано от нея в официалните й профили във Фейсбук и Инстаграм. Начинанието е стартирала дни преди настъпването на празничния месец май. Съвсем скоро брюнетката ще обяви коя е дамата, а организацията ще започне в същия ден.