1

Д жулиана Гани обмисля сериозно да осинови африканче. Досущ като холивудската актриса колежка Анджелина Джоли, българката е готова да се прибере от Кения с още един член на семейството.

БОМБА: Джулката обяви - ще си има трето бебе! (СНИМКА)

Сърце

Както вече писа "Телеграф", в момента Джулиана е на екзотична екскурзия в Кения. По време на посещение на парк, където живее типичното масайско население, Джулиана срещна малко африканче, пред което не успяла да остане равнодушна. „Сериозно обмислям да осиновя едно такова детенце. В момента проучваме възможностите за това. Трябва да се провери в УНИЦЕФ”, каза специално Гани пред „Телеграф“. Красавицата сподели снимка с детенцето в профила си в мрежата, а феновете й веднага намериха общо между нея и Анджелина Джоли. "Ще си имам 3-то бебче, вклюбих се в Бо от пръв поглед", обави тя след емоционалното си запознанство с детенцето.

“Не знам дали физически си приличаме, но имаме добри сърца”, добави носителката на титлата "Мис Силикон". Джулката обясни, че масайското население живее изключително бедно. “Дадох му едно лукче, а то започна да ме гледа така сладко, там пият мляко с кръв от крава. Нарече ме „мамо“. Няма какво да се яде, много са бедни”, сподели с вълнение тя. Според нея би било много хубаво, ако може да се осиновяват деца от Кения, за да им се предостави едно по-добро бъдеще.

ДА Я ОЖАЛИШ: Страшни гадинки нападнаха Джулката (СНИМКИ)

Лъв

Причината да замине за Кения било желанието й да посети автентично сафари. Двамата с мъжа й Теодор сбъднали тази своя мечта. “Видяхме жираф, слон, зебра, лъв не успяхме обаче”, разказа още Джулката. Двойката ще остане е Африка 2 седмици.