0

К огато Ед Шийрън разбира, че дете иска той да присъства на 6-ия му рожден ден, певецът му изпраща подарък - китара, тетрадка и микрофон, със съобщение да ги използва, за да започне да пише музика като него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Lamoreaux (@alex.lam)

Дори тези, които не харесват музиката на Ед Шийран, са съгласни, че музикантът е един от най-добрите хора в света на шоубизнеса. Той винаги е скромен и има страхотни отношения с феновете си.

Сега музикантът за пореден път показа, защо е любимец на публиката.

Жена от Америка - Александра Ламуре, сподели няколко видеа в TikTok, в които разкри, че синът й е голям фен на Ед Шийрън, но и че певецът му е направила сладка изненада за рождения му ден.

@alex.lamx So, ugh what do you say, @Ed Sheeran ?? We will have an inflatable water slide and cupcakes with your face on them and everything!! 😂😂 #kidssaythedarnestthings #kids #boymom #edsheeran #edsheeranfan #edsheeransbiggestfan #edsheerantour #edsheeranlive #edsheeranlive #birthday #birthdaytheme #fyp #foryou #kidsbirthdaypartyideas #kidsbirthdayparty #parentingfail #greenscreen #funny #celebrity ♬ original sound - Alexandra Lamoreaux 🖤

За шестия си рожден ден момченцето си пожелава тематично парти, вдъхновено от Ед Шийрън. Той искал водна пързалка, бисквитки с образа на певеца и самият Ед да дойде на рождения му ден.

За да изпълни желанието му, майката прави тематично парти и изработва покани за тържеството, които приличат на билет за концерт на Ед Шийрън.

В едно от видеата майката разказва, че на шега е казала на сина си, че ще покани изпълнителят и затова детето било убедено, че той ще дойде.

В същото време момчето е сигурно, че звездата ще му донесе микрофон като подарък. В края на видеото майката моли за съвет какво да направи, за да не разочарова сина си.

Но вместо да й дадат съвет, потребителите на TikTok започват да тагват Шийрън в коментари, за да привлекат вниманието му. И успяват. Ед не отива на рождения ден, но изпраща подарък на детето.

Друго видео в TikTok показва как малкото дете стои пред огромна кутия с надпис „До: Рен, от: Ед“. Музикантът му подарява китара, тениска, албум с автограф, микрофон и други дреболии като плюшена играчка и тефтер.

Ед пише и съобщение: „Рен, съжалявам, че не можах да дойда на партито за рождения ти ден, надявам се да е било страхотно. Подарявам ти тетрадка, микрофон и китара, за да започнеш да пишеш песни като мен."

В коментарите потребителите му се възхищават на добротата. „Благодаря ти, Ед Шийрън, че си прекрасен човек.“ „Ед Шийрън, благодаря ти, че направи живота на това дете по-добър.“ „Ед Шийрън е наистина земен и го е грижа за феновете му.“