0

20-годишната Маги Корсейро, модел и инфлуенсър, разбра, че не е жена за един мъж и официално би шута на досегашния си приятел Жоао Феликс, футболист на Челси.

За него също е облекчение, тъй като рогата, която игривата Маги му слагаше, го спъваха на футболния терен. 

Романсът им е вече история, Маги Корсейро обяви края на 3-годишната връзка в социалните мрежи.

Охладняването заради заминаването на португалеца за Лондон бе началото на края й.

„Жоао и аз споделихме постижения за няколко години, във фаза на промяна, растеж и учене. Тъй като не сме заедно като двойка от известно време, имам късмета да бъда част от живота му. Оценяваме всички съобщения от тези, които наистина ги е грижа за нас. Ние сме добре, щастливи и приятели, както винаги сме били”, написа тя, като публикува и снимка на двамата.

Тази публикация слага край на една връзка, която излезе наяве през 2019 г., преди Жоао Феликс да се отправи към испанската столица, за да защитава цветовете на Атлетико де Мадрид. 

Събраха се покрай общи приятели, а Жоао Феликс направи първата крачка, като се свърза с модела чрез социалните мрежи.

Маги е популярна и като актриса в португалски сапунки като Prisioneira или Bem me Quer.

В житейския романс на Жоао Феликс и Маги Корсейро обаче присъстват и второстепенни актьори, образували любовни триъгълници, широко коментирани.

Скъса синджира! Гаджето на ас на Челси е като отвързана, Жоао Феликс се спъва в рогата, които му слагат

Социалните мрежи отприщиха вълна от слухове за възможна афера между Маги Корсейро и испанския защитник на Спортинг (Лисабон) Педро Поро. Те бяха засечени в доста гореща близост в сепаре на дискотека.

Футболистът бе принуден да се оправдава: „Ситуацията е много неудобна... Имам специални отношения с нея, никой не изневерява на никого. Имиджът ми няма да бъде опетнен от нищо и още по-малко от такива неща. Мога да правя каквото искам. Спрете да петните имиджа на тримата, защото няма нищо такова“.

Неймар беше друго от големите имена, замесени с Маги заради размяна на „харесвания“ в социалните мрежи. 

„Когато не знаят абсолютно нищо, трябва да говорят за каквото и да било, какъв срам!“, защити се той. 

Последен на опашката се присъедини пилотът от Формула 1 Ландо Норис. Съвсем наскоро Маги и британецът бяха засечени от папараците, докато се движат по улиците на Монако с класическа кола.

Рогоносец от Челси в мъжка компания на яхта