0

П оп иконата Бритни Спиърс получи един по физиономията от шефа на охраната на баскетболния Сан Астонио Спърс. Тя изглеждаше като поредния навлек, който опитва да се снима с новата френска звезда на „шпорите“ - 18-годишния дангалак Виктор Уембаняма. Затова Деймиън Смит прибягна до шамарената фабрика спрямо Бритни, която веднага подаде оплакване в полицията, съобщава TMZ.

Според aмериканските медии баскетболното премеждие на фенката Бритни Спиърс е от нощта на 6 юли в Лас Вегас, в ресторанта Catch на хотел ARIA около 20:30 часа местно време. 

По разказите на очевидци "принцесата на попа" вечеряла със съпруга си Сам Асгари и още двама души, когато забелязала присъствието на „принца на драфта 2023“ Уембаняма.

Тя се присламчила до високия близо 2,20 м младок, като лекичко го ударила по гърба, за да откликне на внезапно породилата се у нея запалянковска страст за снимка с него. Шефът на охраната Деймиън Смит реагирал мигновено, като я праснал с опакото на ръката, което едва не я проснало на пода, а очилата й излетели във въздуха.

Бритни се върна на масата си и минути по-късно шефът по сигурността на Спърс дойде да се извини.

По-късно тя подаде лично оплакване в местното полицейско управление, където не третирали случилото се като криминален инцидент.