0

З а гушите се хванаха две родни чалгаджийки.

Близалката и Рашия не могат да си поделят горкия Новак Джокович.

Всяка му се обяснява в любов и претендира за чувствата му.

Близалката не спира да пълни социалната мрежа с твърденията, че тя била изпяла прословутата "Луда по тебе" и Ноле си я е харесал още преди време именно от нея, че и нея самата. Рашия подскочи като ужилена и нападна Ваня, че лъже.

Ваня пък ѝ отвърна с писмо: "Скъпа Рашия, достатъчно е с опитите ти да трупаш слава на мой гръб и с измислиците, че Джокович е спал с теб. Нека уточня, че първо мен забелязаха, когато изпях песента "Луда по тебе / Джокович". Постоянно се буташ по медиите и разпространяваш лъжи, че си бременна от него. Съседите ти в Гурково вече пропищяха от денонощното ти пеене и виене вкъщи. Аз съм по-популярна и по-известна от теб, и имаш още много път да извървиш, за да достигнеш моето ниво. Пожелавам ти успех, колежке!", сподели Ваня Великова

Побесняла, чалгамераклийката със спорни гласови възможности Рашия записа видеообръщение към Близалката: "Аз когато бях известна, ти беше още на майката у корема. Само това шъ ти кажа, миличка. Не искам да ми завиждаш, че Джокович първи си харесА мене и има връзка със мен. Той  еспал с мен. Ние се запознахме в дискотека, той ме харесА! Сега се заедно, знам, че много ме обича. Моят годеник тебе не те хресва въобще! Не се излагай..Даже ето, в стомаха ми имам частица от него, от негови плод..."

Какво мисли Ноле по въпроса, още не е ясно, но според някои юристи май може да заформи дело за клевета...е, ако Рашия не роди, де...::-))

Докато чака да се развие "частицата от Ноле" в стомаха  му/ѝ,  Рашия се покатери на сцената и с пълно гърло запя пред публика "Луда по тебе"...