0

К ортни Кокс съжали жестоко и посочи една от най-големите си грешки в живота.

Актрисата определи филърите в лицето си за една от най-големите си грешки.

Известната най-много с ролята си на Моника Гелър в сериала „Приятели“, призна, че е направила грешка в ранните си актьорски години и дори я постави на челна позиция, като една от най-големите. 

„Гледам свои снимки от младините си, когато смятах, че изглеждам добре, и не мога да повярвам“, призна Кокс.

Тя навърши 60 години тази събота (15 юни) и разкри, че иска никога да не бе слагала филъри в лицето си в подкаста на Кирби Джонсън и Сара Тан.

Кокс определи процедурата като „ефект на доминото“. По думите ѝ като млада си мислела, че остарява бързо и затова си слагала филъри, но не си давала сметка как ще изглежда на по-късен етап. Тя е благодарна, че филърите могат да се премахват и сега се радва, че „просто изглежда стара“.

Това не е първият път, когато Кокс говори за външния си вид. През 2017 години сподели, че пластичната хирургия и козметичните процедури са нормализирани в Холивуд, особено за жените.

Откакто махна филърите си, актрисата казва, че се чувства по-добре, защото прилича на себе си „Мисля, че вече приличам повече на човека, който бях“, подчерта Кокс. По думите ѝ филърите я карали да изглежда фалшива.