0

В ярвате или не, песента на Фики Стораро "Чупки в кръста" се превърна в тотален хит на световно ниво.

Парчето завладя безпрецедентно социалните мрежи и набира все по-голяма популярност. В момента е сред най-големите трендове в ТикТок, а сред трупащите гледания на гърба на по-големия син на Тони Стораро са не кой да е, а Формула 1 (F1) и куп знаменитости, сред които един от най-големите любимци в Мрежата - MrBeast, който може да се похвали с цели 80 милиона последователи.

Озвучените с песента на родния попфолк певец видеа буквално се првръщат в мания, показа проверка на "Телеграф".

Няма нищо случайно - както на световно, така и на национално ниво "Чупки в кръста" жъне успехи, като само за 5 месеца от пускането й в YouTube е събрала 26 млн. гледания. Всъщност оригиналът на музиката е на изпълнителя Biser King, който направи парчето "Dom Dom Yes Yes", но то има в пъти по-малка гледаемост и реално именно Фики направи толкова популярна мелодията.

@f1 who wore it best? 🤩 #f1 #formula1 #ferrari #charlesleclerc #brrskibiridomdomdomyesyesyes ♬ original sound - Biser King
@mrbeast @paryssbryanne x MrBeast 😳 #dopdopdop ♬ оригинальный звук - DOOMBREAKER

Самият изпълнител, който в момента е на турне в САЩ, коментира колко щастлив е от този факт.

По-малкият син на Тони Стораро – Емрах също изрази радостта си от успехите на батко си. „Видях много интересни американски ютубъри и като цяло много известни хора, които използват песента на брат ми за озвучаване. Има и едни много популярни турски готвачи, които я включиха в няколко видеоклипа. Вече са около 700 хил. клипчета в социалната мрежа с този саунд“, каза пред „Телеграф“ той.

Видеото с Шарл Льоклер и болида му на "Ферари" пък е впечатлило, не само заклетите фенове и почитатели на формулата, но и тези на фамилия Стораро, както и самото семейство. „Цялото семейство сме много големи фенове на Формула 1 и на мото спорта като цяло“, сподели самият Емрах.