0

П рочута холивудска звезда оскверни свещения за американците и любителите на киното надпис HOLLYWOOD.

Актьорът от A-списъка на Меката на киното Том Круз се измъкнал от снимачния си екип и хукнал да се катери по буквите от световноизвестния надпис на хълма над Лос Анджелис. Екипът му обаче се втурнал след него и го спипал на "местопрестъплението".

Екшън звездата снимала реклама на олимпийска тематика, пише Mail online.

Вместо да го скастрят и да го свалят от надписа, който е забранен за мераклиите алпинисти, членовете на екипа му вкупом се юрнали да му правят снимки.

Всеизвестно е, че според американските закони, това се счита за оскверняване на надписа и се наказва с 1000 долара глоба или затвор.Едва ли обаче ще третират Том Круз като простосмъртните и ще го накажат.

61-годишната звезда от „Мисията невъзможна“ шашна зрителите на изпълнението с коремните си мускули, които показа доволно, повдигайки черната си тениска.

Черен панталон и чифт подходящи ботуши завършват визията на Том Круз, който освен рекламата, бърза да направи и кадрите за следващата част от франчайза „Мисията невъзможна“.

Актьорът бил готов да изпрати екипа си чак до Longcross Studios в Обединеното кралство, за да навакса със снимките на блокбастъра.

Том работи на снимачната площадка в Лонгкорс, Съри, за да се опита да спази крайния срок за следващия филм до 2025 г., където отново влиза в ролята си на агент Итън Хънт.