0

Л или Иванова се обзаведе със сребърни кецове на световноизвестна марка и с тях ходи на репетиции и по друмищата на родината, видя „Телеграф“.

Известно е, че звездата на българската естрада е в списъка на малкото ексклузивни клиенти на някои от световните модни бутици и те предлагат на нея от новите си колекции седмици и месеци преди да пуснат в продажба дрехи и обувки. А за звездата е важно да бъде в крак с модата, но преди всичко трябва да се чувства комфортно в новите дрехи и обувки.

Църква

На 3 март Лили избра да бъде в Батак, където сведе глава пред загиналите в клането при потушаването на Априлското въстание.

Тя запали свещ в църквата „Света Неделя“ и се помоли пред тленните останки в костницата. А в социалните мрежи цитира стихотворението „Възпоминания от Батак“ на Иван Вазов.

Брюксел

Лили тези дни усилено репетираше за концерта си в Брюксел, който е на 6 март. Все още има останали билети за спектакъла в зала „Флаже“, но най-скъпоструващите места бяха продадени, както и най-евтините. Останали са билети по 140 и 160 евро, забеляза „Телеграф“.

На следващия ден Лили има среща с кмета на Брюксел. А на самия концерт ще присъстват множество евродепутати и дипломати. Така на практика Лили ще стане първата българка, пяла на всички емблематични сцени на Стария континент.

Черно и бяло

В последно време Лили Иванова отдава почит на черно-белите фотоси. Из социалните мрежи примата си пуска снимки с черно-бял филтър, които придават допълнителен художествен ефект и наподобяват артфотографиите. Това става модно и сред световните знаменитости. Особено, след като се разбра, че канадският режисьор Дени Вилньов ще използва силно похвата в „Дюн 2“, където в сюблимни моменти включва черно-белия филтър.