0

М адона заведе 10-годишните близначки Стела и Естер и 17-годишната си дъщеря Мърси, за да гледат световното турне на Бионсе Renaissance.

Четиримата не само се забавляваха да гледат шоуто на стадион MetLife в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси, което включваше специални песни от певицата от „Break My Soul“ до „The Queen Mother“ по време на концерта, но и всички се събраха зад кулисите след края на шоуто.

Мадона и трите й дъщери се усмихваха заедно с 41-годишната изпълнителка на "Cuff It" и най-малката й дъщеря Руми, на 6 години.

Снимката се появи в онлайн пространството за радост на феновете и на двете музикални кралици.

На кадъра Бионсе позира в центъра, облечена в копринена черна рокля. До дясното й рамо е Мадона, която носи мрежести чорапи, кубинки, цветен комплект от къси панталони и риза, и черен корсет.

„Благодаря ти, Кралице, за невероятното ти шоу! Дъщерите ми бяха развълнувани! Обичаме те!“, написа Мадона.

Дъщерята на Мадона – Мърси, която е осиновена, сияе от гордост, докато позира до Бионсе, облечена в синьо-бяло яке и бели панталони.

А двете близначки Стела и Естер изглеждат супер развълнувани в компанията на голямата певица.

Най-отпред на кадъра е малката дъщеря на Бионсе – Руми, която е облечена в сребрист потник с дънкови шорти и високи кецове.

Публичната поява на Мадона беше една от първите, откакто тя беше хоспитализирана в края на миналия месец поради „сериозна бактериална инфекция“.

По време на нейното възстановяване източниците казват, че децата на поп иконата са били "много подкрепящи".

„Тя е по-добре. Все още трябва да си почива“, добави близък до певицата човек.

"Тя иска да се върне на турне, но това не е най-важното в момента. Тя определено ще отиде на турне и това е само въпрос на време. Шоуто ще бъде страхотно. Тя обича турнетата."