0

С узанита стана майка - роди първото си дете. Попфолк певицата публикува кратко видео от болницата, веднага след раждането на сина й.

От Инстаграм става ясно, че бебенцето е с идеални мерки - тежи 3,600 кг. Щерката на Орхан Мурад веднага сподели и името на новия член на семейството - Матиас. Бащата е спортистът Марк Славов, с който имаха кратка раздяла. Тогава Сузанита беше решена, че бебето ще се гледа от нея й майка й Шенай. 

"Добре дошъл на този свят, Матиас! Думите няма да стигнат да изразя всичко това което чувствам. Искам да ти благодаря скъпа моя, че ме дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря на целия екип в болница “АГ Селена”. Благодаря ти Господи за всичко!", написа таткото в Instagram.

Преди да стане майка обаче, Сузанита не изневери на провокативния си стил, качвайки редица голи снимки. Миналия месец  позира с черен сутиен и прашки, покрита с мрежа. Реакциите отново не закъсняха - вулгарността на певицата буквално предизвика бурен хейт.