0

М омиче, или поне изглеждащо така, лъсна по голо дупе на оживена улица в Студентски град и събра погледите на обитателите на квартала

Скандалните кадри, бяха качени във Фейсбук групата на Студентски град и на тях се вижда как човекът, наподобяващ момиче, е с дънки, на които задните части липсва плат.

В началото на видеото се вижда как случаен минувач, скивал голото дупе, решава да го плесне с ръка. За да привлече още повече вниманието към себе си провокаторът, нарочно се навежда над витрина за сладолед, след което започва да туърква и друса дупето си.

Шокиращият кадър, заснет на главна улица в Студентски град, предизвика възмущения в коментарите под поста.

Дори се появиха спекулации за това какъв е полът на човека от клипа. Въпреки че е с дълга руса коса и наподобява момиче, членовете в групата коментират, че това е транссексуален мъж

Те дори разпространиха профили на заподозрения в социалните мрежи, с които той се подвизава в нета като Ивон Георгиева (Ivonn O'criss (Ivonne) - Facebook, ivonn_georgieva - Instagram) и от които става ясно че е транссексуален и че предлага топ ескорт услуги. Дали става дума за един и същи човек и дали той успя да засенчи Емили Tротинетката, преценете сами!