0

Д ива радост обхвана „Фермата“, след като един от най-емблематичните и обичани риалити герои от миналото се завърна в предаването. Компютърният специалист и бизнесмен Митко Караиванов, който се прослави с комбинацията от остър ум и благ характер в петия сезон, отново влезе през дървената порта и беше посрещнат с аплодисменти и прегръдки. В следващите дни той ще бъде специален гост в стопанството и ще се опита да сплоти конкурентните отбори „Стари герои“ и „Нови надежди“, които наскоро се обединиха, но още са на нож.

„Моят характер е на балансьор. Обичам хората да се разбират и да работят в колектив. Много се вълнувам да се завърна обратно във „Фермата“, за мен това е сбъдната мечта“, заяви IT специалистът, който се сгоди в петия сезон, а преди около година стана баща. От продукцията издадоха, че преди старта на новия сезон са го поканили да стане част от тима на ветераните. Преди снимките обаче той получил контузия на коляното и се отказал.

С влизането си във „Фермата“ Митко беше наобиколен от претендентите за стоте бона. Повечето от тях побързаха да му се оплачат от Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон и актуален дразнител №1. „Много се оплаква. Аз такова мрънкане не съм виждал през живота си“, обобщи ситуацията пчеларят Яни.