0

Е минем заби последния пирон в ковчега на своето алтер его. 12-ият студиен албум на рапъра The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) е тук.

Албумът бележи важна глава в кариерата на рапъра, тъй като символизира окончателното сбогуване с неговото скандално алтер его, Слим Шейди. Албумът включва списък с 19 песни, който включва комбинация от нови песни и такива от ранната му кариера.

Едно от забележителните парчета, “Guilty Conscience 2”, служи като продължение на хита на Eminem от 1999 г. “Guilty Conscience” от The Slim Shady LP. Албумът включва и скеч, озаглавен „Guess Who’s Back“, наред с други подобни на интерлюдия песни, което добавя дълбочина на разказа към проекта.

Трябва да се отбележи, че албумът не изброява много представени изпълнители, с изключение на водещия сингъл „Tobey“, който включва изяви на рапърите от Детройт Big Sean и BabyTron.

Албумът е структурирано в три действия, започвайки с песни като “Renaissance”, “Habits” и “Trouble” и преминавайки през по-тъмни теми с парчета като “Lucifer” и “Antichrist”. Последният акт навлиза в територията на филмите на ужасите, подчертана от ужасяващото музикално видео към „Tobey“, където Еминем се вижда как разчленява Слим Шади с резачка.