0

М алкият син на Тони Стораро - Емрах, гушва 10 бона само за последния уикенд, научи „Телеграф“. Екип на вестника го излови на летище София да хваща самолета за Германия.

Куфар

Певецът бе в компания на петима младежи и се опитваше по всякакъв начин да не се набива на очи на околните, макар че стърчеше с цяла глава над всички останали и само той беше с шапка. По-наблюдателни откриха, че аверите му също са известни музиканти и всеки от тях теглеше по един куфар. „Телеграф“ ги забеляза още в 8 ч. сутринта, а чак в късния следобед Емо си пусна сторита в Инстаграм, че лети за Германия.

Емрах и компания на летище София в петък сутринта.

 Емрах и компания на летище София в петък сутринта.
Телеграф

Камък

По-късно фолклюбимецът си качи и клипчета, че вече е пристигнал на летището във Франкфурт и пътува с луксозна кола, без да разкрива подробности от воаяжа. Агенти на „Телеграф“ издадоха, че цялата компания на Емрах е била ангажирана за българско мегапарти в Офенбах в петък вечер. „Ще разберем кой е обвързан, завързан и най-вече кой гърми най-мощно, защото Емрах излиза на сцената“, анонсираха организаторите. Тази вечер (събота) малкият Стораро ще пее в още един клуб в Германия - „Черен камък“ в град Вормс.

Певецът се стараеше да не бие на очи пред зяпачите.

 Певецът се стараеше да не бие на очи пред зяпачите.
Телеграф

Бакшиш

По груби сметки певецът ще се прибере за изборите с над 10 хиляди лева в джоба, ако не похарчи част от тях за глезотийки по новата си кола. В България Емрах взима по 3 хиляди лева на изява, а за чужбина сумата е в евро, разкриха запознати. Така за двете си изяви в Германия ще получи 6000 евро, без да се броят бакшишите, които може да изкара от доволни фенове.

* Васка Игнатова