0

“Ще празнувам с Андрей и без равносметки“. Това сподели пред „Телеграф“ актрисата Ернестина Шинова, която днес чества 60-годишнината си.  

Тя разкри, че ще събере най-близките си роднини и приятели. „Купон ще има, ще празнуваме в София“, добави още тя. 

Изненади

„Не е време за равносметки точно днес. Човек, ако иска да прави равносметки, може да го прави всеки ден, не да чака определена възраст. Няма смисъл.  Аз и на 20 не съм правила и сега няма да го направя“, сподели още красивата актриса. „Това, което си пожелавам за празника, е прекалено лично и искам да го запазя за себе си“, добави още тя. Ернестина няма кой знае какви очаквания за подаръци, но все пак е готова за изненади, а близките й винаги се грижели за това. „Ден преди празника няма никой вкъщи и всички са много потайни, което означава, че нещо се готви“, с усмивка разказа тя. 

Сериал

Актрисата е обичано лице от театралната сцена и киното. Шинова участва и в едни от най-популярните сериали в  българския ефир. Влиза в ролята на ортопеда и завеждащ спешното отделение в болница "Св. Кирил" – София Стаменова, в сериала по Нова „Откраднат живот“. Носителка е на редица награди и отличия, между които за най-добра актриса на фестивала „Златна роза“. 

Автор: Василена Маринова