0

М оделът Асдис Ран продава секси снимки за радост на феновете.

Ледената кралица си направи профил в Онли Фенс. Платформата е известна с това, че голяма част от съдържанието там е "за възрастни", макар това да не е единствената й насоченост.

Еротика

“Нямам сексуално съдържание. Просто секси снимки, като тези, които моите почитатели са свикнали да виждат от мен през всички тези години. Снимала съм еротични фотосесии за повечето от т.нар. мъжки списания. Подписах договор с мениджърите на Кармен Електра, Денис Ричардс, Бела Торн и това е част от ангажимента ми“, обясни пред „Телеграф“ исландската блондинка.

Пред „Телеграф“ Асдис добави още, че съвсем скоро й предстой да участва в документален филм, в който ще бъдат включени само звезди, които развиват профили в „платформата за възрастни“. Видеото ще обиколи Америка. Според Ран именно тази платформа е бъдещето за звездите да изкарват пари, тъй като времето на списанията е отминало.

Основно

Основното съдържание, което привлича потребителите към OnlyFans, са именно разголените снимки и интимни клипове, които потребители доброволно качват. За да получиш достъп до това съдържание обаче, е необходима регистрация и заплащане. По този начин звездите припечелват допълнително, а някои от тях и основно от това.