0

В иртуозният цигулар Веско Ешкенази, който свири в престижния Кралски концертгебау оркестър в столицата на Нидерландия, запозна големите си синове Виктор и Артур със сестричката им Луиза Амели, която се роди на 17 май.

„Първа среща на батковците с малкото сестриче“, написа музикантът в социалните мрежи и си публикува снимка, на която позира гордо с трите си деца.

Любов

Любовта между Веско и Стаси пламва на сцената в Амстердам, докато репетират „Четирите годишни времена“ на Вивалди. През 2021 г. те се врекоха във вярност един на друг, а като синовете на Ешкенази от съпругата му Ангелина, която загубват през 2003 г., стават техни свидетели. Виктор и Артур са много щастливи, че са станали батковци на малка принцеса и със сигурност много ще помагат в грижите за Луиза Амели. Самият Ешкенази не спира да умилява последователите и приятелите си в мрежата, като публикува снимки с бебето. Звездното семейство вече направи и първа разходка с малката навън. Двамата обиколиха квартала си с количката.

Раждане

Веско Ешкенази призна и че е присъствал на раждането на бебето и призова всички бащи да го правят. „Присъствайки като мъж на раждането на детето си разбираш няколко неща: 1. Колко силна е жената и какво преживява, за да можеш да кажеш “имам дете”. 2. Колко по-нисък е прагът ти на понасяне на болката в сравнение с този на жената. 3. Колко силна е природата и как това, че ти се ражда дете изобщо не може да се вземе на готово. За живота човек се бори и той е най-ценното нещо. За онези мъже, които могат да присъстват на раждането на детето си - бъдете с жените си. Това е безценно! П.П. Снимката е направена в 05.10 ч. сутринта на 17 Май.“, пише музикантът под снимка с дъщеря си, направена непосредствено след като се е родила.