0

И звестният музикант от група „Супер Трик“ Етиен Леви стана дядо за трети път. Бебето се роди навръх празника на света Екатерина. „Много съм радостен и щастлив, всички са добре“, каза певецът пред „Телеграф“.

Орхидеи

Синът на музиканта стана татко на момиченце, което кръстиха Катлея. Името на детето е вдъхновено от приказната царица на орхидеите. Малкото момиченце е първата дъщеря на големия син на музикалния педагог – Ноел Леви, и неговата съпруга Анджи. Това разказа пиарката на музиканта Евелина Петрова пред „Телеграф“. Бебето е добре и цялото семейство е изпълнено с радост. Екипът на вестника пожела здраве и още много поводи за усмивки на семейството на Етиен.

Наследници

Дългогодишният ментор на едно от най-гледаните предавания на NOVA „Като две капки вода“ е дядо на още две момченца, родени от дъщеря му Емануела. Батковците на Катлея носят имената Зизи, който е на шест години, а по-малкият се казва Никола и е на три. Етиен има и още един син Вивиен-Елиезер Леви, който е с година по-малък от Ноел, но все още няма свои наследници. Талантливият музикант получи стотици честитки в социалните мрежи от близки приятели и почитатели с най-добри пожелания за новия член на семейството.