0

Д ългогодишните връзки в света на Холивуд са рядкост. Това не бива да ни учудва, тъй като звездите водят много активен социален живот и постоянно се запознават с нови хора. Вижте кои са известните личности, излизали с повече от 50-има партньори. 

Тейлър Суифт

gettyimages

Песните на Тейлър Суифт често са свързани с бившите й гаджета. Поп звездата е имала множество известни партньори, сред които Тейлър Лаутнър, Джейк Гиленхал, Джон Майер, Хари Стайлс и Том Хидълстън. Дългите връзки са рядкост за певицата. Смело може да кажем, че Суифт не остава дълго сама, тъй като е имала около 50 гаджета. 

Джон Майер

gettyimages

Певецът стана известен през 1998 г. и оттогава той е бил с много известни дами. Сред тях са Джесика Симпсън, Кейти Пери, Тейлър Суифт, Дженифър Анистън и Камерън Диас.

Колин Фарел

gettyimages

Ирландецът определено е популярен сред дамите. Той е бил с много популярни дами, сред които Анджелина Джоли, Бритни Спиърс, Деми Мур и Линдзи Лоън.

Парис Хилтън

gettyimages

В определен период от живота си богатата наследница сменяше мъжете си по-често от тоалетите. Тя е била е обвързана с Бенджи Маден, Джаред Лето, Анди Родик и Ник Картър.

Камерън Диас

gettyimages

Актрисата е омъжена от 2015 г., но преди това животът ѝ бил доста щур. Тя е имала връзки с Джъстин Тимбърлей, Киану Рийвс, Адам Лавин, Джерард Бътлър и Брадли Купър.

Дженифър Лав Хюит

gettyimages

Дженифър Лав Хюит е ходила с доста известни мъже преди да се омъжи за съпруга си актьорът Брайън Халисей през 2013 г. През годините тя е била половинка на Джейми Кенеди, Джон Майер, Джон Кюсак, Джоуи Лорънс, Уилмър Валдерама и Карсън Дейли. Официално се е срещала с 25 мъже, но неофициално...с много повече. 

Чарли Шийн 

gettyimages

Актьорът води доста разкрепостен живот през годините, което довежда до това да се зарази с ХИВ. Имал е много връзки, като може би най-известната е с бившата му съпруга Денис Ричардс.

Леонардо ди Каприо

gettyimages

Той е известен с многобройните си и кратки връзки с известни модели. Актьорът е бил с Жизел Бюндхен, Кейт Мос, Бар Рафаели, както и с Парис Хилтън, Деми Мур, Алисиа Силвърстоун, Сиена Милър и други.

* Източник: NOVA