0

Ч удно ли ви е как изглежда на 50 една от иконите на порноиндустрията, която в най-активните си години успя да си спечели прозвището Кралицата на порното! Вижте по-долу!

Легендарната порно актриса Джена Джеймисън отдавна не е във фокуса на камерите, снимащи филмите за възрастни. Родената в Лас Вегас като Джена Мари Масоли е обявена за кралица на порното и е най-известната в света на порнографията.

Кариерата на Джена Джеймисън започва през 1993 г.

Баща й е бил полицай, а майка й танцьорка в кабаре в „Града на греха“. Тя губи майка си още преди да навърши две годинки. Като дете е учила балет и танци.

В автобиографията си Джеймисън разказва, че е била изнасилена на 16 години от четири момчета и пребита с камъни, докато е живяла във ферма със семейството си в щата Монтана. Инцидентът станал след като се качила на стоп, вярвайки, че ще бъде откарана вкъщи.

На същата възраст бъдещата порно звезда е изнасилена втори път от чичото на нейното гадже.

Подобно на майка си Джена опитва да стане танцьорка в Лас Вегас, но заради ръста си от 173 см е отхвърлена. Намира си работа в увеселителен парк на „Дисниленд“, но напуска само след два месеца.

Въпреки че е била непълнолетна Джена Джеймисън започва да танцува като стриптизьорка по баровете в Лас Вегас, използвайки фалшива лична карта. Изхвърлена е от един от стриптийз клубовете, защото имала брекети, които маха сама с клещи и няколко месеца започва да печели от танци на пилона по 2000 долара на вечер, учейки в същото време в гимназия.

Псевдонимът Джеймисън е избран след търсене в телефонен указател, където първоначално не е искала името да изглежда много порнографско като първата идея е била Джена Джеймс. В крайна сметка се спира на Джеймисън, вдъхновено от името на ирландското уиски, което е консумирала в онзи момент.

Още в гимназията Джена се пристрастява към наркотиците, приемайки кокаин, LSD и метамфетамин. През 1994 г. тежи едва 34 килограма и сяда в инвалидна количка, с която гаджето й я оставя на баща си.

Година по-рано заснема първия си еротичен филм, а първото й порно с мъж е от 1994 г. Тогава надува гръдта си, слагайки силиконови импланти, за да пробие в новата си професия. В началото снима лесбийски сцени, но още в дебютната си година прави секс за мъже.

През цялата си кариера Джена Джеймисън никога не снима с чернокожи. Аналният секс също остава табу за звездата с изключение на една сцена, където става моментен „инцидент“.

След 181 филма през 2008 г. Джеймисън се отказва от порно индустрията. Но остава близо до нея, започвайки да се занимава със собствен еротичен сайт.

Преди два месеца кралицата на порното се раздели с третия си съпруг – бръснарят и инфлуенсърът Джеси Лоулес (на снимката долу), който обяви, че проблемът се корени в алкохолизма на Джена.

Днес, Джеймисън е на 50 години и е далеч от най-хубавите си години. През 2022 г. е грешно диагностицирана с автоимунното разстройство синдром на Гилен-Баре. Заради заболяването тя разко качва килограми и не е могла да се движи без чужда помощ.

В последните си публикации в социалните медии Джеймисън споделя именно разликата как е изглеждала доскоро и сега, мотивирайки други хора със здравословни проблеми да обърнат внимание на здравето си и да не се отказват да се борят.

Бившата порно актриса все още разменя любовни послания с бившия си мъж, но за момента 50-годишната Джеймисън е свободна за нова връзка.