0

Л юбовната тематика е темата отново и в новия епизод на Тhe Voice Cast с Мари-Никол. Подкастът ви среща с Евелин Николова – влогър по душа, маникюристка по професия, млад и амбициозен човек с желание за развитие, който не спира да търси приключения. Разказва за старта си като ютубър, за опита и впечатленията си от съвременния мъж. Споделя своите виждания  за ролята на мъжа и жената в една връзка.  Разкрива своите мъки и неспоуки в любовен план, които са й помогнали да израстне като човек. Коментарът й по отношение на връзките е:

Комуникацията е много важна, вади до разпад на много връзки

Евелин не просто разказва за трудните моменти, през които е преминала в последните 7 години, а подава ръка към всички онези хора, които ги е било страх да признаят пред себе си и околните, че нещо ги тормози и им тежи. Без никакъв срам заявява, че се е преборила с психическо разстройство и продължава да бори неща като хипохондрията си съвсем сама без помощта на специалист.

За психолозите говори с разочарование и недоверие. За нейния опит с тях можете да чуете повече в епизода. Как тя се справила с фобиите и страховете си, казва:

Когато останах сама, когато се изправих срещу всичко от което ме е страх

След всичко, което съдбата й поднася, на този етап влогърката е един много щастлив, развиващ се и позитивен човек, който с нетърпение очаква голямата любов, с която да създаде семейство. Не спира да развива, както бизнеса, така и канала си в YouTube, категорично отказва всякакъв тип спонсорства и е напълно откровена с аудиторията си.

Ако искате да разберете още кои ще бъдат тенденциите в маникюра през новата година - коя ще бъде най-актуалната форма на ноктите, както и кои ще са най-актуалните цветове, изгледайте докрай епизода!