0

П евицата Айви сменя силиконовите си импланти след 15 години. Блондинката сподели пред екип на „Телеграф”, че й предстои консултация за подмяна на гърдите. Причина за това е инцидент с нейна позната, която след години установила, че имала спукване на единия имплант и изтичане в гърдата. „Това определено ме уплаши и си дадох сметка, че си направих бюста, когато бях на 23. Оттогава не знам какво става, но от това, което научих, е добре да се подменят на определено време и май моето вече е дошло“, разказа още тя. 

Кукли 

Синеоката красавица определя себе си като суетна жена, но в никакъв случай не е вманиачена във външния си вид. „Да си обсебен от себе си и от начина, по който изглеждаш, дрехите, които носиш, е вредно особено за самия теб. И е възможно само когато нямаш никакви други ангажименти и амбиции“, казва Ива, както е истинското име на изпълнителката.

„Толкова дълго време работата ми е била свързана с публичност като модел, водеща, после като певица, че ми е писнало от гримове и прически. Предпочитам във всекидневието си да съм по-естествена“, споделя красавицата. Суетата й е заложена още от ранна детска възраст. „На прощъпалника като малка между всички наредени предмети аз съм си взела точно модното списание“, разказва Айви. Като дете обичала да играе с кукли, да ги преоблича по няколко пъти на ден и да им прави прически.

„Събрах барбита, имах всички модели, беше  доста трудно да имаш такава кукла, навремето помня, че им шиехме рокли“. Суетата на блондинката е съчетана със сериозно постоянство и инат, както самата тя си спомня. Част от характера й е, като иска нещо, да не се отказва до последно. Майка й и разказвала, че като съвсем малка прекарала 6 часа на тротоара пред един магазин, тръшкайки се за розови лачени обувки.

„От малка много обичам постоянно да ми купуват роклички, панделки, фибички и така до днес“, с усмивка разказва тя. Успоредно с това тя била по-скоро затворено дете, даже направо супер срамежливо. Спомня си, че до тийнейджърските си години само да я изкарат на дъската и веднага си глътвала граматиката. Майка й я записала в модна агенция тогава като един от начините Ива да се пребори със срамежливостта си. „ На 16 г. бях, майка ме заведе в една агенция на курс за модели, за да стана малко по-освободена, спомням си, че баща ми определено беше доста недоволен от този факт“, с усмивка разказва Ива. Кариерата й на модел потръгва от самото начало. Няколко месеца след това получава и първата си модна фотосесия в родно списание. „Голям удар беше първата ми професионална сесия с Делян Марков, която беше по- разголена, спомням си, че беше емоция за мен, която обаче не очарова родителите ми особено“, споделя Айви.  

Не е от жените, които висят в салоните за красота по цял ден. „Имам си точно определени дни и време за всяка една процедура. Доверявам се на козметик и естетик за процедурите на лицето си, не се отпускам в някакви кой знае какви експерименти. Ползвам крем и маска за лице в дома си и това е, не обичам да изпробвам нови неща“, разказва Ива. Запазена марка й е русата коса, „Родена съм блондинка, като малка бях с дълга коса с големи руси къдрици“, на няколко пъти се опитва да премине в отбора на брюнетките, но не за дълго.

Красавицата споделя, че изобщо не си пада по диетите. „Никога не съм правила диета, за да отслабна, даже не знам какво е това, налагало ми се е да спазвам хранителен режим само заради здравословни проблеми, не съм спортен тип. Така и никога не се запалих по модерния фитнес или по походите. Обичам да се разхождам, но не с цел да измина някакви километри или да стигна някой връх, а просто за удоволствие“, разказва изпълнителката и добавя, че най-любимото й от всички занимания е да релаксира в някой СПА център. „Мога да се похваля, че съм обиколила почти всички по-известни СПА центрове у нас. Много обичам парната баня, тя ми е любима, след това масажите, обичам да изпробвам различни масажи с шоколад, с някакви ароматни масла. Сега изпробвах масаж със златни частици. 

Иска дует с Емануела.

 Иска дует с Емануела.

Хор 

За съжаление Айви признава, че между всичките й ангажименти и отглеждането на сина й все по-рядко и остава време да се глези. Малко след като ражда сина си, хубавицата спира с моделската си кариера и с тази на телевизионна водеща. Тогава в живота й  остава място за музика. Става певица почти на шега. „Бях направила една марка, решихме да направим песен с Димчо. По-скоро като рекламен трик за марката ми, но песента стана тотален хит, имаше 3 милиона реални гледания“ - така още с първото парче става популярна. Всъщност като малка Ива била част от хора на училището. „Първото ми участие беше на един празник на града във Велинград, определено се притеснявах. Нямах никакъв опит и излизах на сцената с доказани звезди, имах усещане, че ще изляза и хората ще ме замерят с домати, но се оказа, че се зарадваха много, дори знаеха песента ми“, споделя Ива. 

Въпреки готините песни и успешния музикален продукт, които предлага на пазара, се оказва, че БГ музиката не е особено гостоприемно място и по време на първия ковид изпълнителката взима решение да премина в отбора на попфолка. Не липсват упреци и обвинения. „Бях готова за това, дори в първата ми песен имаше реплика „Готова съм за вашия хейт“, след втората песен вече започнаха да ме приемат и мисля, че нещата ми се получават добре. 

Синът ми ще бъде джентълмен

Певицата иска да научи малкия си син да бъде кавалер. Смята, че в момента такива липсват в България. Възпитава го да бъде щедър, мил и внимателен с жените и най-важното да си държи на думата. Макар и само на 8, той вече има гадже. „Много е галантен, за 14 февруари й направи подарък, а на мен нарисува картичка със сърца. Двамата обичат да се катерят заедно, да се разхождат и да пътуват. „Миналата година мечтаеше да стане полицай, тази иска да е бизнесмен, ще видим какъв ще стане. Засега не му се удава математиката и не харесва футбола, но ходи на плуване и е добър“, споделя Айви.  

Обича да пътува със сина си.

 Обича да пътува със сина си.

Маймунка - хит в Тик-Ток 

Последната песен на Айви е в колаборация с Бисер Кинг и Кирил Атанасов. Само за ден става суперхит в една от социалните мрежи. И хиляди хора си правят видеа с нея. „Мисля, че хората харесват Маймунка, защото е забавна, танцувална и всеки може да се припознае в нея. Мисля, че на хората им писна от песни, изневери, любовни драми и т.н. Искат песни, на които да танцуват и да се смеят и затова тази така бързо се завъртя“, споделя Ива.