0

Ф ен на фолкпевицата Рени й направи нов албум, видя „Телеграф“.

Васил Руневски от Ботевград, който за рождения й ден я изненада с оригинален комикс, където тя е главна героиня, събра песните от последните години и направи оригинална обложка с кадри от фотосесиите й.

Без панаири

Колекцията се открива от най-новата песен на Рени „Без панаири“, дело на рапъра Веселин Николов-Весоу. Следват хитовият дует с Илиян Бойд „Газели и хиени“ и „Губиш ти“ по музика на съпруга на колежката й Есил Дюран – Борис Павлов, а самата Есил е написала текста на заглавната песен „Пусни това парче“ по музика на Мартин Биолчев. „За най-красивия боклук“ от Николай Пашев, „Утре пак ела“ - музикален подарък от Деси Слава с нейно участие, „Един и двадесет“ със Силвър и Криси, „Искам бебе“ от Оцко, дуета със сръбския диджей Крмак (с когото се прочуха с хита „Папагал“) - Karaj me, и два ремикса на „Ден след ден“ и „Балът свърши“ също влизат в диска. Фолклорните песни „Празник“, „Момино цвете“ и „Музиката свири“, с които Рени разнообрази репертоара си в последните години, също намират място в албума.

Певицата със своя фен Васил Руневски, който не спира да я изненадва.

 Певицата със своя фен Васил Руневски, който не спира да я изненадва.

Флашка

„Много приятна изненада за мен е този албум, доколкото знам за друга певица не е правено. Не съм издавала диск от години, защото аз самата нямам такова устройство нито в колата, нито на лаптопа, тъй като сега вече е модерно на флашка. Но имам много верни почитатели, които настояват за диск и обещавам, че скоро ще ги зарадвам. Само искам да запиша още една нова песен и ще издам новия албум вече официално“, коментира пред „Телеграф“ Рени. Хубавите новини при нея идват една след друга – преди броени дни тя получи награда за цялостен принос в музиката Summer Star Awards след 25 г. на сцената. Церемонията се проведе на брега на морето в Слънчев бряг, а сред останалите лауреати бяха Софи Маринова, Роксана, Фики и други.

Новият й албум Пусни това парче.

 Новият й албум Пусни това парче.

Новият й албум Пусни това парче.

 Новият й албум Пусни това парче.