0

М иле Китич има извънбрачна дъщеря. Тези теории се развиват в социалните мрежи в Сърбия. Феновете на музикалната легенда заподозряха, че той е биологичния баща на Сенада Нуркич, по-известна като Маца Дискреция.

Потребител сравни две снимки – на едната е Дискреция, а на другата – дъщерята на Китич от съпругата му Марта Савич, Елена и откри много големи прилики.

След това почитателите започнаха да се питат дали именно Миле е бащата на звездата от Тузла.

Майката на Маца твърди, че когато тя се родила, дъщерята на певеца е била на четири години. Това обаче не съответства на теорията, тъй като Елена Китич е родена през 1997 година, а Сенада – през 1991.

"Никога не съм крила от нея кой е баща й. Не съм го молила да я припознае, той беше женен, не исках да разбивам ничий брак. Тогава нямах никакъв опит да се пазя, родих на 20 години, родена съм 71-ва година. По това време той имаше четиригодишна дъщеря. Даваше ми пари да се чистя, но аз не исках. Не е той виновен, аз съм виновна, че не попитах. Маца е плод на несподелена любов и аз си казах "Сама ще поема отговорността, дори и да спя по пътя" и наистина не ми позволиха да я върна вкъщи. Само след няколко дни ме приеха вторият ми баща и майка. И направих всичко, за да има тя всичко, което иска. Дъщеря ми каза, че не знае кой е баща й и че го търси, но знае всичко! Когато порасна достатъчно, й казах да отиде да се срещне с него. Баща й беше певец, той беше богат и тя се интересуваше от него заради това, което имаше. Но тя не отиде да срещне с него, въпреки че можеше", разказа веднъж пред медиите Енеса, майката на Маца Дискреция.