0

И зпълнителят на прочутия хит за Васко Жабата – Ангел Павлов, слиза от сцената.

Това обяви пред „Телеграф“ ръководителят на оркестър „Камчия“ Борис Иванов. Певецът и музикантите са имали последно съвместно участие на сватба във Варна на 20 август, когато ги е информирал за решението си.

На 52

„Той вече е на 52 г. и иска повече да си почива, затова се оттегли от оркестъра. Това беше след последното интервю, което дадохме за NOVA. Така е преценил, ние нищо не можем да направим. Той си работи като корепетитор на танцовия състав в едно училище във Варна и ще продължи да се занимава само с това“, заяви Борис Иванов, който е големият син на основателите на оркестър „Камчия“ – Мария и Иван Иванови.

Сватби

„Звънях му вчера, че го търсят от сръбската телевизия за интервю, но ми би отказ, а не ми върна обаждане по-късно“, добави пред „Телеграф“ и издателят на най-актуалния хит „Комбайна вършачка“ Марин Маринов. Той също сподели, че в един от последните им разговори Ангел Павлов му е намекнал, че иска да слезе от сцената. „Каза, че много се притеснява от тази внезапна супер популярност, която го връхлетя. Не иска вече и по сватби да ходи да пее. Сподели ми също така, че иска вече да се пенсионира в училището, където работи и да си живее спокойно. Затова и отказа гостуване в най-гледания музикален канал – Пинк тв“, разказа още Маринов.