0

Ф еновете на Жокера му се изсмяха в лицето, въпреки че продължението на хитовия филм от 2019 г. закова първото място в боксофиса.

„Жокера: Лудост за двама“ спечели 40 милиона долара в първите дни на пускането си, но тези приходи не са близко до първоначално очакваните 70 милиона долара.

Приходите в първия уикенд са значително по-ниски от предшественика „Жокера“ от 2019 г., който постави рекорд през октомври със зашеметяващите 96,2 милиона долара.

ЛУДОСТ ЗА ДВАМА: Излезе трейлър на продължението на „Жокера“ (ВИДЕО)

Що се отнася до „Лудост за двама“, това начало е катастрофално за Warner Bros., като се има предвид хитовият успех на първия филм и лошите ревюта на втория филм, които ще се предадат от уста на уста.

Заснемането на „Жокера: Лудост за двама“ е струвало 200 милиона долара (първият филм струваше минималните 65 милиона долара). Така продължението трябва да генерира най-малко 450 милиона долара, за да излезе на печалба, според източници, запознати с финансовите показатели на филма, предаде Variety.

„Жокера“ трябваше да бъде само един филм, но се превърна в един от най-печелившите филми по комикси и донесе на Хоакин Финикс "Оскар".