0

Н а 9 юли със събитие в центъра на София Fibank (Първа инвестиционна банка) откри изцяло нов съвременен офис на пл. „Народно събрание“ №3.

Актьорът Филип Буков беше не само водещ на събитието за представянето на Fibank Digital Zone, а и нагледно демонстрира дигиталните услуги на банката. С това той логично отговори на въпроса, който сам постави през миналата година: „Банков офис – какво е това?“, а именно – иновативно дигитално пространство, в което клиенти и служители заедно достигат до успешни персонални финансови решения.

Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Fibank г-н Никола Бакалов сподели: „Във времена, в които дигитализацията и изкуственият интелект са съществена част от ежедневието, ние от Fibank не забравяме и факта, че банкирането е дейност преди всичко от хора за хора. При изграждането на дигиталните зони се вслушахме в гласа на нашите служители, облекчихме работния им процес и надградихме уменията им. Направихме това с убеждението, че ангажираността им и бързото възприемане на иновациите са гарант за успешното развитие не само на банката, но и на всяка компания. Вярваме, че тази симбиоза е бъдещето на банкирането и затова идеята за Fibank Digital Zone ще присъства занапред във всеки нов наш офис“.