0

Ф илип от "Игри на волята" смени палавите фотосеии и еротичните танци, с които си спечели цяла армия от фенки, с ново занимание. Услугата, която вече предлага обаче, ще му носи допълнителен доход.

Финалистът от последния сезон на екстремното риалити стана част от семейството на голям сайт за видео поздрави. Фифо ще заработва по 39 лева за видео поздрав, а ако искате личен разговор с него, то се подгответе да платите 69 лева. Продължителността на разговора не е ясна, но пък ако сте фен на Фифо... вероятно и 5 минути ще са достатъчни, пише Vbox7.

Миналогодишната звезда от Игрите Симеон Станкович, който е във въпросната платформа, иска също 39 кинта за видео поздрав. Големите звезди пък прибират между 200-500 лв. за поздрав или разговор.

Малко след старта на последния сезон на „Игри на волята“ електроинженерът лъсна в палава фотосесия по боксерки и кожени слипове. Българският Том Круз се е впускал в участия в не един конкурс за красота, както и в ТВ формат за таланти, в който показва завидни способности в мръсните танци.