1

Ф ики честити победата на големия шампион в сезон 5 на “Игри на волята” Иван Рълев и му пя. Това се случи по време на участие на изпълнителят в столичен клуб, където по-голяма част от участниците в риалити формата се събраха да се почерпят за успешното представяне.

Купонджии

Участниците се събраха да изгледат заедно финалния епизод, а веднага след това вдигаха наздравици и в хитова дискотека. Те се настаниха на две ВИП сепарета, а зад тях имаше знаме на „Игри на волята“. Сред купонджиите се откроиха победителят Иван Рълев, Денислава и Виолета, Румен Радев и Теодора Мудева, както и Мария Оряшкова. На купона бяха забелязани още Ива, Виктория, Радостин, Краси Дунев, Крум, Цецо, Даниел и Николай, както и Мани, която участваше в миналогодишния сезон на „Игри на волята“.

Купон

Никъде не бе забелязан един от финалистите - Мартин Иванов - Елвиса. От кадрите в нета на останалите си личи, че купонът е бил запомнящ се, а бутилките шампанско са били над 10.

От своя страна Фики Стораро не спираше да поздравява риалити героите. Самият изпълнител се появи с променена визия, която предизвика одобрение сред феновете му.