0

П опфолк певецът Фики, който е баща на две прекрасни деца, се похвали пред „Телеграф“, че и двамата са наследили музикалния нюх към музиката от него. „Интересното е, че и двамата обичат балади, което е много нетипично за тяхната възраст. Разбира се, пеят си и детските песнички, но баладичните тонове ги впечатляват повече“, допълва изпълнителят.

Дует

Грижовният татко не пропусна да заснеме как прави първия си дует с малкото му момиченце с песента „Цвето“ и да го сподели в социалните мрежи пред почитателите си. Макар и детенцето да се включва с една-две думи, се вижда колко е щастлива от този факт. „Тя е на 3 годинки, едва говори, но е много музикална и успява да влезе в тоналността, макар и на тази крехка възраст, има искрица в нея”, споделя радостно Фики.

Пее с дъщеря си.

 Пее с дъщеря си.
Instagram

Пиано

По-голямото му дете - Тони, който е кръстен на дядо си, също изявява голямо желание към пеенето и музикалните инструменти от малък. „И двете деца са много музикални. Тони е по-голям, вече е на 6 и при него вече е по-изявено. По негово желание го записахме и на уроци по пиано и му е много интересно. Всички сме много щастливи от този факт и се надявам и двамата да се развият в тази посока, ако им харесва. Винаги ще ги подкрепяме и ще им помагам с каквото мога. Имаме много талантливи деца в България, а това само ме радва. Те нямат много избор, вкъщи е пълно с инструменти и се пее често - казва Стораро. - Надявам се да имат едно добро бъдеще и да се гордеем с всички дечица, които полагат старания в тази или друга сфера“, допълва още той.