0

Ф иналът на „Фермата“ наближава, а напрежението в стопанството става все по-непоносимо. В следващите дни ще се разразят серия извънредни дуели, след които още риалити герои ще изхвърчат от играта за 100 000 лева. В предстоящите битки ще се включат всички участници, които до сега не са излизали на Арената.

Първа мястото си в предаването ще се опита да защити народната певица Лили, която минава за физически най-слабата жена в стопанството. За своя съперничка тя избра хандбалистката Камелия, всяваща респект със своята сила, самообладание и спортна злоба. Извънредният сблъсък ще стартира във вторник и ще продължи в сряда.

Само преди дни Камелия срази на Арената яхтената стюардеса Хепи Ванче, с която беше в постоянни конфликти и я прати у дома. Въпреки че е изтощена от дуела, тя не се страхува отново да влезе в битка, този път срещу народната певица. „Лили е съперник, когото уважавам и ценя. Ще й стискам палци да даде най-доброто от себе си“, заяви тя.

Освен Лили, на Арената не са излизали още двама участници. Единият е пчеларят Яни, а другият - учителката Нина, която обаче тази седмица е фермер на седмицата и никой няма право да я избере за дуелист.