0

Д евет български звезди ще се осмелят да се качат на сцената с най-забавни предизвикателства в България вечерта в 20 ч. по NOVA.

„С Рачков всичко е възможно“ ще изпита чувството за хумор и артистичните умения на Герасим Георгиев–Геро, Борислав Захариев, интернет сензациите Павел и Ицака, Жени Калканджиева, Алекс Раева, Асен Блатечки, Моню Монев и Алисия.

Музика

Най-забавното шоу ще започне с музикалното предизвикателство на „Щурата банда“, а след това асоциативните игри „Ко, каза ко?!“ и „Счупен телефон“ ще разсмеят зрителите на NOVA до сълзи. Павел Колев и Ицака, както и Асен Блатечки и Алисия ще покажат колко са гъвкави в познатата вече игра „Абевегейка“, изписвайки думи само с телата си. Вибриращите легла се завръщат и тази събота в „Рачков всичко е възможно“. В „Голямото клатене“ водещият ще предизвика Алекс Раева и Моню Монев. Двамата ще влязат в ролята на актьори преди премиера. В „гримьорната“ те ще трябва да се избръснат, да се гримират и да отворят бутилка шампанско, докато леглата под тях няма да спрат да вибрират. Какъв ще е крайният резултат?

Лудата стая

В края на предаването Моню, Асен, Алекс и Боби ще влязат в „Лудата стая“, която ще се превърне в необичайна фитнес зала с наклон от 22,5 градуса. Четиримата ще развеселят цялата публика в залата със страхотните упражнения, които Рачков ще им даде да правят. Кой ще се справи най-добре със странния и много забавен фитнес? Кой каква роля ще има в Лудата стая? Ще има ли паднали? Какви нови игри ще се разиграят на сцената? Кой в коя игра ще се включи? Ще трябва ли Алекс и Моню да се преоблекат след „Голямото клатене“? – разберете довечера.